Seura

Kuortane golf ry - KuGo

Mestaruuskisat_2008Kuortane Golf ry - KuGo on Kuortaneella toimiva golfseura. KuGo on perustettu vuonna 2000 Kuortaneelle toimimaan Kuortaneen golfkentän yhteyteen. Seuran tarkoituksena on edistää golfin harrastamista ja sen tunnetuksi tekemistä. Seura järjestääkin koulutuksia, harjoituksia, kilpailuja, kokouksia, vierailuja ja muita tilaisuuksia jäsenistönsä eri kohderyhmille sekä golfin pelaamista aloittaville.

KuGo:ssa toimintaa jäsenille järjestävät Nais-, Nuoriso-, Midi- ja Senioritoimikunnat. Lisäksi koko perheelle järjestetään yhteistä toimintaa - Perheenä Pelaamaan, " PePe".
Lisäksi KTK- toimikunta (Kilpailu-Tasoitus-Kenttä toimikunta) järjestää yhteistyössä kenttä Oy:n kanssa kökkiä ja kilpailuja.

KuGo:ssa tapahtuu ympäri vuoden. Pelikauden aikana kentällä järjestetään harjoitusalueella avoimia ovia ja eri toimikuntien tapahtumia. Kentällä tutustumispäivät ja  toimikuntien eri tapahtumat ovat tarkoitettu kaikille golfista kiinnostuneille. Harjoituskentällä - par 3 kentällä, pääsee lajia aloittelevat myös heti kokeilemaan pelaamista. Samoin kentällä olevat "oranssit tupsut - partasudit" helpottavat aloittamisen kynnystä. Tupsuilta pelatessa toimii väylät pääsääntöisesti 150 metrisinä par 3:sina. Näin aloitteleva pelaaja voi edetä normaalissa kentän rytmissä ja pelata pallon reikään asti ilman kiireen tuntua.

kurssilaisiaGolfin pelaamisen aloittamisesta harkitsevien kannattaa myös tietää, että parhaan kuvan lajista saa lähtemällä jonkun pelaajan mukaan kentälle seuraamaan peliä caddienä - "mailapoikana".
Parituntinen 9 reiän kiertäminen muiden pelaamista seuraten tai pelaaminen itse kipinäkierroksella seuran jäsenen säännöt ja turvallisuuden tuntevassa opastuksessa, antaa todellisen kuvan golfin pelaamisesta. Ja sitten kun päätös on tehty, niin rohkeasti golfkurssille hankkimaan perustiedot ja -taidot pelistä nauttimiseksi.
Kuortaneella kaudella 2019 Golfkurssien pidosta vastaa Pasi Puttonen. Myös yksityis- ja ryhmätunteja on varattavissa.

Kuortaneen Golfkentällä (Kuortane Golf Oy) pääsevät pelaamaan green fee -pelaajat ja pelioikeuden haltijat. Tämä mahdollistaa ja tekee kannattavaksi kauden aikana myös vähemmän pelaaville golfin harrastamisen. Kysy pelitarjouksia klubilta 020-198 3098.

Tervetuloa Kuortane Golfin jäseneksi pelaamaan ja tutustumaan Kuortaneen Golf -maailmaan.
Hyvässä seurassa on mukava olla!

Peliterveisin
Pasi Puttonen
Puheenjohtaja
Kuortane Golf ry


 
KuGon Kieku -jäsenlehti

Alla olevista linkeistä löytyy Kuortanelaisen Golfin alkutaipaleita.
Lataa alla olevista linkeistä aiempien vuosien jäsenlehdet:

2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo