Kuortane Golf

Osallistu
laadukkaaseen
opetukseen

Tervetuloa hienon lajin pariin!

Tervetuloa lämpimästi opetukseemme. Olit sitten aloittelija tai jo kokeneempi golffari, haluat tulla golfkurssille tai yksitysiopetukseen, tarjoaa Kuortane Golf laadukasta opetusta räätälöidysti kotikentällään. Golfkursseillamme käytetään aikaa lajin, lyöntitekniikoiden ja pelaamisen oppimiseen. Haluamme, että kurssin jälkeen koet pärjääväsi golfkentällä. Emme siis pelkästään suorita green cardia. Golfkursseillamme käymme läpi golfin perusteita, kuten peruslyöntiharjoitteet, turvallisuus, säännöt, käyttäytyminen ja pelaaminen. Saat myös vinkkejä omaa harjoittelua varten.

Opetusvalikoimaan kuuluu:

  • Yksityistunnit
  • Henkilökohtainen green card -kurssi
  • Green card-kurssit
  • Green card-kurssit ryhmille
  • Räätälöidyt opetuspaketit ja lajikokeilut henkilökohtaisesti tai ryhmille
    (yritykset, yhdistykset, seurat, koulut)
  • Pelaamisen parantaminen kentällä
  • Golfopetusta lahjaksi

Golfkurssien tavoitteena on, että pääset golfharrastuksen alkuun! Olet kykenevä nauttimaan pelaamisesta kentällä turvallisesti ja kentän rytmissä edeten.

Hyväksi koettu kaksiosainen golfkurssi

Tarkoituksena on, että kurssille osallistuva voi omien tarpeiden ja toiveiden mukaan valita golfkurssin sisällön. Golflyöntejä jo harjoitelleet ja pelaamista kokeilleet voivat valita oppimispaketti 1:n green cardin suorittamiseksi.

Lisäharjoittelua ja -oppia golflyönteihin haluava tai green cardin jo omaava voi osallistua taitoharjoitteluun valitsemalla oppimispaketti 2:n.

Aloittelevalle, tauolta palaavalle / muinoin green cardin suorittaneille on paras vaihtoehto valita molemmat oppimispaketit.

Aloita golf

Aloita Golf ammattilaisen opastuksella

Golfkurssit

Ilmoittaudu vuoden 2023 golfkursseihin.

Yksityisopetus

Varaa sinulle räätälöityä opetusta.

Harjoitusillat

Illoissa harjoitellaan golfin eri osa-alueita pelaamisen kehittämiseksi.