Kuortane Golf


Kuortanegolf
nuorisotoiminta

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17.30-19.30
3.5-28.6. ja 2.8.-30.8.2023

Perheenä pelaamaan eli ”PePe” on koko perheelle suunnattua toimintaa, johon voivat osallistua niin lapset, vanhemmat kuin isovanhemmat. Enemmän pelanneille junioreille omat harjoitukset samaan aikaan.

Kuortane Golf ry (KuGo) järjestää koko perheelle suunnattua toimintaa. Perheenä Pelaamaan eli PePe toimintaan voivat osallistua niin lapset, vanhemmat kuin isovanhemmat.

Olemme saaneet PePen toimintaan matkan varrella Opetus- ja Kulttuuriministeriön Seuratoiminnan kehittämistukea sekä avustusta Kuortaneen Kunnan Sivistyslautakunnalta ja Kuortaneen Säästöpankkisäätiöltä.

Ilmaisia harrastusmahdollisuuksia perheille

Pyrimme tarjoamaan ilmaisia harrastusmahdollisuuksia perheille. Golfin harjoitukset sisältävät ohjatut harjoitukset ja pelikierrokset, välineet harjoituksiin sekä green card suoritusmahdollisuuden. Harjoituksissa voidaan kokeilla golfin harjoittelun ohessa muitakin lajeja, kuten futisgolfia, minigolfia, frisbeegolfia ja futista.

Kustannuksia tulee vain käyttäessämme maksullisia palveluja tai tiloja. Huomioittehan oman tapaturmavakuutuksen osallistujille, ellette ole Kuortane Golfin jäseniä.

Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot

Eeva Pirttilahti 040 716 7808