Kuortane Golf

Kuortane
golfin
jäseneksi

Kuortane Golf ry eli KuGo on Kuortaneella toimiva golfseura.

Vuonna 2000 perustettu KuGo toimii Kuortaneen golfkentän yhteydessä. Seuran tarkoituksena on edistää golfin harrastamista ja sen tunnetuksi tekemistä. Seura järjestää koulutuksia, harjoituksia, kilpailuja, kokouksia, vierailuja ja muita tilaisuuksia jäsenistönsä eri kohderyhmille sekä golfin pelaamista aloittaville.

Kuortane golf tukee etenkin nuorten pelaamista. Kuortane Golf ry:n jäsenmaksun maksaneet 21-vuotiaat ja nuoremmat pelaavat rajoittamattomasti jäsenmaksun hintaan.

Seuran jäsenyys on edellytyksenä pelaamiselle lähes kaikilla golfkentillä. Seuran jäsen saa seuran edut mm. tarjouksia ja seuran tarjoamat toimikunta-aktiviteetit. Lisäksi jäsen saa Golflehden ja Suomen Golfliiton ottaman vakuutusturvan.

Kuortaneen Golfin jäseneksi liittyminen kannattaa tehdä jo kurssin aikana klubilla. Tiskillä kysytään yhteystiedot, jotka kirjataan järjestelmään (NexGolf) ja maksetaan vuotuinen seuran jäsenmaksu. Golfkurssin, green cardin suorittamisen ja jäseneksi liittymisen jälkeen olet valmis aloittamaan pelaamisen. Kannattaa kysyä rohkeasti voimassa olevia tarjouksia uusille pelaajille! 

Saatuasi jäsennumeron pääset varaamaan kännykällä tai tietokoneella lähtöaikoja sekä syöttämään pelikierrosten tuloskortteja Nexgolf:n kautta järjestelmään. Näin pystyt ylläpitämään kätevästi tasoitustasi. Suosittelemme myös lataamaan puhelimeesi Suomen Golfliiton sähköisen jäsenkortin eBirdien.

Jäsenkorttia puhelimesta on kohteliasta näyttää mennessä pelaamaan vieraskentälle, vaikka sähköisen järjestelmän kautta pelaaja on todennettavissakin. Pelaajan kannattaa käydä NexGolf:n omissa tiedoissaan lisäämässä ja muuttamassa tarvittavat tiedot. 

Liittyminen Kuortane Golfin jäseneksi

Nopein tapa hankkia jäsenyys on ostaa jäsenyys verkkokaupasta (linkki sivun alareunassa).

 

Voit halutessasi hankkia jäsenyyen myös klubilta.

Täytä lomake Nexgolfissa liittyäksesi Kuortane Golfin jäseneksi!

Lisäksi sinun tulee lähettää meille kopio greencardista, sekä suorittaa jäsenmaksu. Kun suoritus näkyy tiliotteellamme ja olemme vastaanottaneet tarvittavat tiedot, kirjaamme sinut rekisteriin ja olet valmis lähtemään maailman kentille.

Huom! Emme lähetä jäsenlaskua postitse. Voit hoitaa maksun itse alla olevien tietojen mukaan.

Nopeuttaaksesi prosessia, voit lähettää sähköpostilla kuitin maksusuorituksesta.

Pankkiyhteys

Saaja: Kuortane Golf ry
Kuortaneen OP FI21 5187 0120 0071 37

Yhteystiedot

Kuortane Golf ry
Vierteentie 89
63130 Kuortane

Puh: 020-198 3098
E-mail: caddiemaster@kuortanegolf.fi

Jäsenmaksut 2024:

Aikuiset: 80 €

Juniorit: 40 € (2003 syntyneet ja nuoremmat, sisältää pelioikeuden kaudelle 2024)

Uusille jäsenille jäsenmaksu ensimmäiseltä vuodelta kampanjahintaan

Aikuiset 40 €

Juniorit 20 € (2003 syntyneet ja nuoremmat, sisältää pelioikeuden kaudelle 2024)

Golfkurssi-tarjonnan löydät täältä!