Kuortane Golf

Kapteenien kansliasta

Tervehdys golffarit!

 

Kausi 2021 alkaa olla käsillä pakkaskelien väistyessä. Lumet ovat pääosin kentältä  sulaneet, mutta kutosväylä on alkupäästä vielä veden vallassa.  Jaakon hienosti tekemä talvikenttä on enää muisto vain. Väylät ovat saaneet lumen päälle hiekoituksen, mikä parantaa myös kentän kuntoa. Greenit ovat kenttämestarin mukaan talvehtineet oikeinkin hyvin. Me kugolaiset golffarit olemme onnellisessa asemassa, sillä näillä leveysasteilla kenttämme aukeaa perinteisesti ensimmäisenä ja rangehan on ollut auki jo muutaman päivän.

Korona rajoittaa ainakin alkukaudesta hiukan pelaamista viime vuoden tapaan. Klubilta saa aina tämän alueen ajantasaiset rajoitustiedot.

Pelatessamme muistakaamme huolehtia kentän kunnosta: hyödynnetään hiekkakasseja lyöntijälkien korjaamiseen, haravoidaan bunkkerit, asetetaan haravat oikein, korjataan greeneiltä pallojen alastulojäljet oikeaoppisesti, pelataan turvallista golfia ja huudetaan se FORE, jos pallo on aiheuttamassa vaaraa. Kentän siisteydestä huolehtiminen kuuluu meille kaikille  ja roskiksia löytyy kentältä. Hiekkalaatikkoihin eivät roskat kuulu eikä kentälle eikä ojiin eikä kentän vierustoille.

KuGolla on hyvä maine golffareiden keskuudessa ja siitä kuuluu kiitos henkilökunnalle, kugolaisille ja kentän kunnolle.

Me kaikki voimme viedä golfin iloista sanomaa myös eteenpäin, sillä golfhan on monipuolista: sosiaalista, terveellistä liikuntaa, luontoa, stressin poistoa, kilpagolfia eli kaikenkaikkiaan golf on elämäntapa. Tehdään porukalla Kuortane Golfin yhteisöstä vieläkin parempi.

Hyvää golfkesää toivottavat kapteenit Sanna ja Reijo