Kuortane Golf

KAPTEENIN KANSLIASTA

 

KAUTTA 2021 ON ELETTY PUOLITOISTA KUUKAUTTA JA KIERROKSIA ON PELATTU VIIMEVUOTISEEN TAHTIIN ELI PALJON. GOLFKURSSIT OVAT OLLEET TÄYNNÄ. VIIME VUONNA UUSIA JÄSENIÄ TULI YLI SATA JA TÄNÄ VUONNA PÄÄSTÄÄN LUULTAVASTI SAMOIHIN LUKEMIIN.

KOSKA UUSIA PELAAJIA JA VÄHÄN PELIKOKEMUSTA OLEVIA PELAAJIA ON RUNSAASTI, NIIN KOKENEITTEN PELAAJIEN OLISI HYVÄ OTTAA TÄMÄ HUOMIOON OMASSA PELAAMISESSAAN. ON SELVÄÄ, ETTÄ ETÄNEMISNOPEUS KENTÄLLÄ ON ERILAISTA. ETIKETTIIN KUULUU, ETTÄ EDESSÄ PELAAVA RYHMÄ TARJOAA OHITUSTA MIKÄLI PELINOPEUS ON HUOMATTAVASTI HITAAMPAA. TAKANA TULEVA OHITTAA JOS NIIN HALUAA. TAKAA TULEVA RYHMÄ EI PYYDÄ/VAADI OHITUSTA. PITÄÄ MUISTAA, ETTÄ KAIKKI OLEMME JOSKUS OLLEET ALOITTELIJOITA. VARATAAN PELAAMISEEMME RIITTÄVÄSTI AIKAA. MUISTETAAN MYÖS KORJATA OMIA LYÖNTIJÄLKIÄ GRIINEILTÄ SEKÄ KANTAA HIEKKAA MUKANA KIERROKSELLA LYÖNTIJÄLJET PAIKATEN. NÄIN PELIALUSTAT PYSYVÄT PAREMMIN KUNNOSSA.

AIKOJA VARATAAN YHÄ ENEMMÄN NEXGOLFIN KAUTTA JA SE HELPOTTAA CADDIEMASTERIN TYÖTÄ. MONI MYÖS VAHVISTAA STARTTINSA NETISSÄ. TÄSTÄ HUOLIMATTA OLISI HYVÄ KÄYDÄ MOIKKAAMASSA KLUBILLA JA VARMISTAA MYÖS SE, ETTÄ VIIME HETKEN  VARAUKSIA SAMAAN LÄHTÖÖN EI OLE TULLUT. VAIKKA KENTÄLLÄ OLISI VAPAITA AIKOJA, NIIN KAIKKIEN ON KUITENKIN VARAUS TEHTÄVÄ JO PELKÄSTÄÄN VAKUUTUSTEN TAKIA.

NÄIN KEVÄÄLLÄ KENTTÄMESTARILLA ON RUNSAASTI TÖITÄ KENTÄLLÄ JA SE AIHEUTTAA JOSSAIN MÄÄRIN ODOTTELUA PELAAMISESSA. NYT TÄYTYY MUISTAA, ETTÄ KESÄÄ KOHTI TILANNE HELPOTTUU JA PAINOTTUU ENEMPI LEIKKUUHOMMIIN, JOITA JAAKON PUTIIKKI HOITAA PALJON PELIAIKOJEN ULKOPUOLELLA.

KILPAILUKAUSIKIN ON STARTANNUT JA KALENTERISTA LÖYTYY KISOJA JOKAISELLE. KILPAILUJA JÄRJESTÄVÄT TAHOT OLISIVAT TYYTYVÄISIÄ, JOS OSALLISTUJIA OLISI MAHDOLLISIMMAN PALJON. NÄIN SAISIVAT NÄKYVYTTÄ JA KUGOLLA OLISI MYÖS JATKOSSA HELPOMPI SAADA KISASPONSOREITA.

TOIVOTTAVASTI KELIT ALKAVAT MUUTTUA KESÄISEKSI JA PELINAUTINTO SEN MYÖTÄ KASVAISI ENTISESTÄÄN. ONHAN GOLF ILOINEN ASIA.

KAPTEENI REIJO