Kuortane Golf

KuGo ry:n jäsenyys ja jäsenlaskutus 2021

 

Kuortane Golf Ry:n jäsenlaskutus on lähetetty 12.1.2021 ja eräpäivä laskuille on 31.1.2021. Laskut löytyvät nexgolfista/sähköpostista ja osalle saapuu paperinen lasku postitse. Jos et aio harrastaa golfia ensi kesänä tai liityt johonkin toiseen golfseuraan, jäsenmaksua ei tarvitse maksaa. Ilmoita siitä meille osoitteeseen: caddiemaster@kuortanegolf.fi

Jatkossa säästääksemme yhteistä aikaa ja vaivaa suosittelemme valitsemaan ympäristöystävällisen sähköisen laskun. Voit muuttaa tämän: (Kirjaudu NexGolfiin >Oma Nexgolf >Omatasetukset> Selaa sivua alas kohtaan ”Haluatko vastaanottaa laskut sähköisesti” Valitse kyllä.> Sivun alimpana ”Tallenna Asetukset”)

Tarkistathan että NexGolfiin kirjatut yhteystietosi ovat ajantasaiset (osoitetiedot + email). Voit tarkistaa ja muuttaa yhteystietosi kätevimmin kirjautumalla tunnuksillasi suoraan nexgolfiin (heti etusivulla kirjauduttuasi sisään). Sisäänkirjautumisessa kysytään jäsen-tai asiakasnumeroasi.

Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on ’MaMe03’. Kirjainten koko on merkitsevä.

Sähköisestä jäsenkortista (Ebirdiesta) voit lukea lisää täältä.

Tervetuloa uusille jäsenille hyvään seuraan, meillä junioreiden jäsenmaksu sisältää kauden pelioikeuden!

Lisäksi sinun tulee lähettää meille kopio green cardista (tai edellisestä jäsenkortista), sekä suorittaa jäsenmaksu. Kun suoritus näkyy tiliotteellamme ja olemme vastaanottaneet tarvittavat tiedot, kirjaamme sinut rekisteriin ja olet valmis lähtemään maailman kentille.

Huom! Emme lähetä jäsenlaskua postitse. Voit hoitaa maksun itse alla olevien tietojen mukaan. Nopeuttaaksesi prosessia, voit lähettää sähköpostilla kuitin maksusuorituksesta.

Pankkiyhteys. Saaja: Kuortane Golf ry
Kuortaneen OP FI21 5187 0120 0071 37

Mikäli jää jotain kysyttävää ole sähköpostitse yhteydessä: caddiemaster@kuortanegolf.fi

Täytä hakemus kotisivuillamme tai suoraan tästä.