Kuortane Golf

Kuortane Golf / Joulukirje

Vuosi 2022 alkaa lähenemään loppuaan ja uusi vuosi kolkuttelee jo ovella. Ennen uuden vuoden vaihdetta nautitaan lähimmäisten seurasta  ja jouluisista herkuista. Tässä pienikatsaus menneeseen ja tulevaan.

 

Vilkas ja perinteisen pitkä golfkesä

Vuosi -22 Kuortane Golfissa on ollut ihan hyvä. Lajin parissa aloitti paljon uusia harrastajia ja greencardeja kirjoitettiin aiempaa enemmän. Jäsenmäärä Kuortane Golf ry:ssä pysyi kuluvana vuonna lähes samana kuin edellisvuonna 849 (vuonna 2021 842) ja kierroksia kentällä pelattiin 15 380.

Vuoteen 2021 verrattuna pelikausi alkoi tänä vuonna viikon myöhemmin kentän auetessa 20.4. Pelikausi päättyi tänä vuonna Kuortaneella 15.11. eli viime vuoteen nähden lähes samana päivänä. Kierrosmääriin vaikuttivat myös vähentävästi syksyn sateiset ja vilpoiset kelit. Kaikesta huolimatta voimme olla tyytyväisiä yllä mainittuihin kierros- ja jäsenmääriin.

 

Players first

Kyselyyn vastasivat niin seuran omat jäsenet kuin vieraspelaajat satunnaisotannalla. Vieraspelaajien vastausprosentin ollessa tänä  vuonna 31 %. Vieraspelaajien palautteiden pohjalta tunnelma ja palvelu koetaan merkittävimpänä tekijänä asiakastyytyväisyydessä. Kenttä on kokonaisuudessaan hieno ja hyvin hoidettu. Ravintolan palveluun ja tarjontaan oltiin tyytyväisiä. Seuran omien jäsenten palautteissa keskeisimpinä nousevat pro/opetus sekä klubitalon palvelu ja ravintolatarjonta.Kentän kokonaisuus ja laatu -kategoria on parantunut viime vuoden asiakastyytyväisyydestä. Sekä seuran omat jäsenet, että vieraspelaajat ovat erityisen tyytyväisiä lähtöaikojen saatavuuteen. Paljon saimme myös kehitysehdotuksi, kiitos niistä!

 

Fasiliteettien parannuksia 

Kuluneen vuoden aikana olemme saaneet nauttia loistavasta golfkentän kunnosta. Kiitos siitä kenttämestarillemme sekä uudenkarheille kentänhoitokalustoille. Ja myös luonto on antanut osansa. Alkuvuodesta saneerauksesta valmistunut ravintolankeittiö ja sen herkullinen menu ovat tuoneet niin golffareita kuin ohikulkijoita ja lomailijoita Kuharannan kauniiseen maalaismiljööseen ruokailemaan. Teranssin uusia kalusteita unohtamatta, jotka loivat hyvät puitteet ruokailla ulkona.

Ravintola on palvellut asiakkaitaan kesän jälkeen tilauksesta aina näihin päiviin asti. Jouluinen tunnelma on ollut aivan käsinkosketeltavissa.

Olosuhteiden parantaminen jatkuu myös lähitulevaisuudessa. Lämpimät kiitokset isosta kökkäläisten työpanoksesta. mm. kentän ja klubitalon rantojen siistimisestä ja puiden raivaamisesta. Rantojen ruoppaus jatkuu järeämmällä kalustolla heti keväällä ennen jäiden lähtöä. Näin saadaan rannat kauniiksi ja uintialue paranee rantasaunoilta.

Harjoitusalueelle saimme kohdegreenit juuri ennen lumentuloa. Keväällä pääsemme testaamaan niiden toimivuutta, kun lumet sulavat ja harjoitusalueet avautuvat.

Hiihtoladut avautuvat jälleen keväthangille. Talvikaudeksi avaamme viimevuoden tapaan lyöntistudion sisäharjoitteluhalliin. Seuraa ilmoittelua!

 

Pukinkonttiin tarjous hinnoin

Mikäli sinulla on vielä joululahjat ostamatta, niin ei hätää. Hanki lahjakortti:

  • 3 x 60 min. opetusta 120€. Opetus talven aikana lyöntistudiossa tai kesällä harjoitusalueella
  • Vaihtoehtoisesti voit yllättää puolisoa, kaveria tai itseäsi ostamalla ensi vuoden vuokrapelioikeuden vielä vanhaan hintaan  550 €.

 

Laita yhteys- ja osoitetiedot sähköpostitse

caddiemaster@kuortanegolf.fi 22.12.2022 mennessä

(laskutus myöhemmin).