Kuortane Golf

Kuortane Golf / Joulukirje

Vuosi 2021 alkaa lähenemään loppuaan ja seuraava uusi vuosi kolkuttelee jo ovella. Ennen uuden vuoden vaihdetta nautitaan joulua lähimmäisten kanssa palautuen ja maittavasti syöden. Alla kerättynä muutama tiivistys menneestä ja tulevasta.

 

Jäsenmäärän ja kierroksien kasvu

Vuosi -21 Kuortane Golfissa on ollut kaikin puolin vilkas. Lajin parissa aloitti paljon uusia harrastajia ja greencardeja kirjoitettiin aiempaa enemmän. Jäsenmäärä Kuortane Golf ry:ssä kasvoi kuluvana vuonna 842 jäseneen (vuonna 2020 780) ja kierroksia kentällä pelattiin ennätysmäärä 17 100.

Vuoteen 2020 verrattuna pelikausi alkoi tänä vuonna lähes kolme viikkoa myöhemmin kentän auetessa 11.4. Pelikausi päättyi tänä vuonna Kuortaneella 18.11. eli viime vuoteen nähden reilusti aiemmin. Pelaajamääriin vaikuttivat myös syksyn sateiset ja vilpoiset kelit. Huolimatta edellä mainituista tekijöistä, voimme olla erittäin tyytyväisiä yllä mainittuihin kierros- ja jäsenmäärien kasvuihin.

 

 

Players first

Kyselyyn vastaavat niin seuran omat jäsenet kuin vieraspelaajat satunnaisotannalla. Vieraspelaajien palautteiden pohjalta tunnelma ja palvelu koetaan merkittävimpänä tekijänä asiakastyytyväisyydessä. Kansallisessa vertailussa tunnelman puolesta sijoitumme kärkipaikalle. Seuran omien jäsenten palautteissa keskeisimpinä nousevat pro/opetus sekä klubitalon palvelu ja ravintolatarjonta.

Kentän kokonaisuus ja laatu -kategoria on parantunut viime vuoden asiakastyytyväisyydestä. Sekä seuran omat jäsenet, että vieraspelaajat ovat erityisen tyytyväisiä lähtöaikojen saatavuuteen. Vuoteen 2020 verrattuna vieraspelaajien asiakastyytyväisyys on kasvanut mutta vastaavasti omien jäsenten hieman laskenut.

 

Fasiliteettien parannuksia 

Kuluneen vuoden aikana on parannettu Kuortane Golfin kentänhoitokalustoa ja majoituksen olosuhteita. Kesän alussa Kuortaneelle saapui uusi leikkuukalusto, mikä on näkynyt ja tulee näkymään kentänhoidon laadun parantumisena. Alkukesästä saneerauksesta valmistuneet laadukkaat majoitustilat ovat myös tuoneet niin golffareita kuin ohikulkijoita ja lomailijoita Kuharannan kauniiseen maalaismiljööseen. Majoitustoiminta palvelee asiakkaitaan ympärivuotisesti.

Olosuhteiden parantaminen jatkuu myös lähitulevaisuudessa, sillä ennen vuoden vaihdetta Kuortane Golfin ravintolassa alkaa mittava keittiön saneeraus, mikä tulee kestämään helmikuun lopulle. Keittiön työskentelytilaa laajennetaan sekä keittiölaitteita uusitaan. Uudistuksen myötä pyrimme tarjoamaan entistä parempaa palvelua kaikille asiakkaillemme.

 

Pukinkonttiin

Mikäli sinulla on vielä joululahjat ostamatta, niin ei hätää. Hanki lahjakortti:

 • päivän greencard kurssille (95 €)
 • kahden päivän golfkurssille (150 € sis. greencard + taitoharjoittelu)
 • yksityisopetukseen (1 h 50 €).
 • Vaihtoehtoisesti voit viihdyttää puolisoa, kaveria tai itseäsi ostamalla ensi vuoden vuokrapelioikeuden hintaan 520 €. Laita yhteys- ja osoitetiedot sähköpostitse caddiemaster@kuortanegolf.fi 22.12.2021 mennessä (laskutus myöhemmin).

 

 

Yhteystietojen tarkistus

Jäsen- ja hoitovastikelaskut lähetetään tammikuun alkupuolella liikenteeseen. Varmistathan, että yhteystietosi ja laskutustietosi ovat ajantasalla Nexgolfissa. Suosittelemme siirtymään ympäristöystävällisempään sähköiseen laskutukseen paperipostin sijaan. Voit itse tehdä muutoksen kirjautumalla omilla tunnuksilla sisään nexgolfiin (ohje alla) tai lähettämällä viestiä caddiemaster@kuortanegolf.fi

 • Kirjaudu nexgolfissa omilla tunnuksilla sisään
 • Oma nexgolf
 • Omat asetukset
 • Henkilötiedot
 • Kirjoita laskutussähköpostiosoite
 • Täppää kohta: haluan vastaanottaa laskut sähköisesti ”Kyllä”.
 • Tallenna tiedot ja Tallenna asetukset.

 

Lopuksi

Kuortane Golf ry:n kapteenit Sanna Kattelus ja Reijo Koivuniemi haluavat kiittää kaikkia seuran jäseniä ja toimikuntia menneestä vuodesta ja toivottaa oikein hyvää joulua ja uutta vuotta. Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää seuratoiminnasta, (olit lajin parissa uusi tai vanha) voi Sannan tai Reijon puoleen kääntyä.

Kuortane Golf & Kuharanta hiljenee joulun ja uuden vuoden viettoon. Henkilökunnan puolesta suuri kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille menneestä vuodesta. Rauhallista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta 2022!

 

Terveisin

Kuortane Golf / henkilökunta