Kuortane Golf

Kuortane Golfin jäsenten fyysisten ominaisuuksien ja liikkuvuutta kehittävä talviharjoittelu

Golf pienryhmävalmennus Kuortane Golfin jäsenille tulee taas!

Viime talven (2019-2020) kurssin ansiosta ryhmäläiset saivat mm. parannettua fyysisiä ominaisuuksia ja liikkuvuutta vartalossa, joka lisäsi onnistumisia kesän golf viheriöillä!

Lihaskunto:

Kun omaat hyvät fyysiset ominaisuudet, jaksat golfata entistä useammin ja saat lyönteihisi lisää pituutta. Lisäksi hyvän lihaskuntosi takia säästyt vammoilta.

Liikkuvuus:

Hyvän liikkuvuuden ansiosta saat lyönteihisi enemmän liikelaajuutta, joka auttaa pallon voimakkaampaa lyömistä. Koska golfissa tulee lyöntien takia vain toispuoleista liikerataa, on tärkeää pitää esim. rintarangan ja lantiorangan liikkuvuudesta hyvää huolta molemmin puolin ja siihen oheisharjoittelu on parasta lääkettä.

Kehonhallinta:

Kehonhallinnan ja tasapainon kehittäminen on yllättävän tärkeää golfissa. Haluathan pallon osuma hetkellä olla hyvässä ja tasapainoisessa asennossa, jolloin lyönnillä on parempi mahdollisuus lähteä oikeaan suuntaan ja myös pitkälle?

Pienryhmän aloitus on tiistaina 23.11 klo 17 Kuortaneella, jolloin on ensimmäisen ryhmätreeni. Valmennukseen kuuluu 10 tapaamista ja harjoitukset ovat kerran viikossa jatkuen aina joulun yli vuodelle 2022.

Harjoitus paikkana toimii Kuortaneen Urheiluopiston tilat.

Pienryhmä toteutuu, jos ryhmään on vähintään viisi (5) ilmoittautunutta/ryhmä. Maksimimäärä ryhmässä on kuitenkin 12 henkilöä, joten varaa paikkasi ajoissa.

Hinta on yhteensä: 220 €/hlö, jossa osamaksu mahdollisuus ilman lisäkuluja! Hintaan sisältyy harjoitusohjelma valmennuksen ajaksi.

Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut:

www.tkvalmennus.com/yhteydenotto/ tai tkvalmennuspt@gmail.com / 0407655239