Kuortane Golf

Kuortane Golfin kuulumiset 31.7.2022

Kesälomat alkavat olla suurimmalta osalta takana päin ja maanantaina käännetään kalenterin sivu elokuulle. Kesän kelit ovat olleet hyvin vaihtelevat, on ollut kuumaa ja sateista sekä siltä väliltä. Kahden koronavuoden jälkeen maailma on ”auennut” ja ihmiset ovat päässeet toteuttamaan pitämättömiä lomareissuja ilman suurempia rajoituksia. Edellä mainitut kaksi tekijää (kelit ja matkustelun vapautuminen) ovat vääjäämättä näkyneet myös pelaajamäärien pienoisena notkahduksena Suomen golfkentillä – myös meillä Kuortaneella.

Kenttä aukesi hieman normaalia myöhemmin, huhtikuun 20 päivä. Kenttä on ollut poikkeuksellisen hyvässä kunnossa – kiitos kentänhoitotiimille hyvästä ja pitkäjänteisestä työstä. Moni kenttää pitkään pelannut on sanonut, että kenttä on jopa parhaassa kunnossa ikinä. Myös vieraspelaajat ovat olleet tyytyväisiä kentän hyvään kuntoon. Kentän kunto on toinen esimerkiksi Etelä-Suomen monella kentällä, jossa talvi teki tuhojaan griineille ja väylille.

Pelaajamäärät vuoteen 2021 verrattuna ovat tällä hetkellä noin 15 % perässä. Mikäli loppukausi tulee olemaan kelien puolesta hyvä, on pelaajamääriä mahdollista saavuttaa lähelle viime vuoden lukemia (vuoden 2021 loppukausi oli sateinen ja viileä, jolloin kenttä meni kiinni marraskuun alkupuolella). Toivotaan vuorostaan pitkää ja lämpöistä loppukautta.

Hyväkuntoisella Kuortane Golfin kentällä nautittiin myös juhlavuodesta. Kuortane Golfin kenttä täytti heinäkuun 12 päivä 20 vuotta, jonka kunniaksi pelattiin 20-vuotisjuhlakisa. Golfkentällä on tähän asti kävelty noin miljoona kilometriä edistäen kansanterveyttä. Kiitoksia kaikille mukana olleille pelaajille ja yhteistyökumppaneille niin alusta asti kuin myöhemmin mukaan tulleille.

Ravintola Kuharannan keittiö oli talven aikana täysremontissa ja uusi keittiö aukesi toukokuun alkupuolelta äitienpäivän jälkeen. Kuharannan ”uutena/vanhana” kokkina aloittanut Jukka Iivari on saanut erinomaista palautetta ruoasta – ansaitusti. Positiivista on, että ravintolassa on vieraillut uusia kasvoja, ohikulkijoita ja lomalaisia eli muitakin kuin golffareita. On hyvä muistaa, että ravintola Kuharantaan ovat kaikki tervetulleita. Loppukautta kohti keittiön aukioloa supistetaan alkaen jo 1.8. – keittiö on kiinni maanantaisin. Mainittakoon vielä, että kiivaimman pelikauden ulkopuolella (loppusyksy) on hyvä tilaisuus järjestää tilaisuuksia ja juhlia Kuharannan upeissa puitteissa. Olisiko parempaa kuin viettää hyvällä ystävä- tai työporukalla iltaa upeassa miljöössä, vuokrata sauna ja poreallas, syödä hyvin ja nukkua levolliset unet remontoiduissa huoneissa?

Lopuksi

Oma taipaleeni tulee toistaiseksi päättymään yhtiön palveluksessa. Virpi Aho ottaa toimitusjohtajan tehtävät hoitaakseen 1.8. alkaen. Siirryn Kuortaneen urheiluopistolle uusiin tehtäviin hyvinvoinnin- ja yritysvalmennuksen pariin elokuusta alkaen.

On ollut hienoa työskennellä vajaan parin vuoden ajan Kuortane Golfilla. Puitteita ja palveluja on saatu kehitettyä eteenpäin majoitusremontin sekä ravintolan uuden keittiön myötä. Myös golfkentän hoitaminen ja laatu on ottanut kehitysaskelia eteenpäin uuden leikkuukaluston saavuttua. Kuortane Golfissa vallitsee lämpöinen ilmapiiri, osaava henkilökunta sekä mukavat asiakkaat. Omasta puolestani haluan kiittää kaikkia matkassa mukana olleita ihmisiä kohtaamisista ja yhteistyöstä. Mukavaa kesän jatkoa!

Nähdään kentällä ja klubilla, terveisin

Sami