Kuortane Golf

Sesonkityöntekijöitä kaudelle 2022

Kuortane Golf hakee iloisia ja innokkaita sesonkityöntekijöitä Kuharantaan vuodelle 2022. Sijaitsemme Kuortaneella upean Kuhajärven rannalla, seinäjoentien ja vilkkaan kantatie 66:n kupeessa. Golfin lisäksi toimintaamme kuuluvat ravintola- ja majoituspalvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Olemme noin 30 min ajomatkan päässä Seinäjoelta.

 

Meille tärkeintä on asenne ja hyvän ilmapiirin luominen. Haemme joukkoomme asiakaspalvelijoita/caddiemastereita sekä ravintola/keittiötyöntekijöitä. Mainitse hakemuksessa, koska pääsisit aloittamaan työtehtävät ja kuinka kauan voit työskennellä.

_______________________________________________________________________________

 

Asiakaspalvelija / Caddiemaster

Haemme iloisia asiakaspalvelijoita caddiemaster tiimiimme määräaikaiseen työsuhteeseen. Hyvä asiakaspalvelu ja viihtyisyys on meidän juttu – mikäli saat iloa asiakkaiden hurmaamisesta, on tämä sinun työsi. Työtehtäviin kuuluu mm. peliaikojen varaus tietokoneella ja puhelimitse, asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kilpailujen- ja tapahtumien järjestelyt sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Caddiemasterin työtehtävässä golfin ymmärrys on eduksi, mutta ei välttämätön. Tekijät perehdytetään työtehtävään.

Tähän tehtävään edellytämme 18-vuoden ikää. Anniskelu- ja hygieniapassi tulisi löytyä takataskusta – suorittaminen ennen töiden alkua onnistuu. Töitä on tarjolla huhti/toukokuun vaihteesta elo-/syyskuun alkupuolelle, sopimuksen mukaan. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Palkkaus TESin mukaan tai sovitusti.

 

Tarjoamme loistavan työporukan sekä ilmapiirin yhdessä Suomen viihtyisimmistä työpaikoista.

Lisätietoja Samilta: 050 4026521

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: sami.tynjala@kuortanegolf.fi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. 

_______________________________________________________________________________

 

Keittiötyöntekijä / Kokki

Työhösi kuuluu vitriinituotteiden valmistuksen lisäksi lounaan/A la carte ruokien valmistusta, sekä laadukkaan asiakaspalvelukokonaisuuden toteuttamista yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn upouudessa keittiössä, jossa on mahdollisuus päästä vaikuttamaan toimintaan. Arvostamme ravintola-alan kokemusta, mutta emme vaadi sitä. Tekijät perehdytetään työtehtäviin.

Kyseessä on ensisijaisesti kausityö, mutta toiminnan kehittyessä on lähes ympärivuotinen työ mahdollista. Työt aloitetaan sopimuksen mukaan huhti/toukokuun vaihteessa kestäen elo-/syyskuulle. Pikkujoulukautena myös mahdollista työskennellä. Työtunnit sovittavissa. Vaatimuksena hygieniapassi. Palkkaus TESin mukaan tai sovitusti.

 

Tarjoamme loistavan työporukan sekä ilmapiirin yhdessä Suomen viihtyisimmistä työpaikoista.

Lisätietoja ravintolapäällikkö Virpiltä:  045 2066368

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: virpi.aho@kuortanegolf.fi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. 

________________________________________________________________________________