Kuortane Golf

Tapahtumat syyskuu / Kuortane Golf

Tervehdys kaikille golfareille!

Lämmin ja vilkas kesä alkaa olemaan takanapäin enemmiltä osin. Silti vielä päästään nauttimaan upeista syyskeleistä ja hyväkuntoisesta kentästä! Toivotaan, että kelit jatkuvat lämpöisenä ja valoisana pitkälle syksyyn.

Viime perjantaina 3.9. pelattiin osakkeenomistajien kutsukilpailu nauttien hyvästä ruoasta ja seurasta. Lauantaina 4.9. kisailtiin Mallasta ja Makkaraa 3 hlö scramble Miditoimikunnan järjestämänä! Suuri kiitos mideille hienosta tapahtumasta ja hyvästä hengestä. Kiitos myös vapaaehtoisille makkaranpaistajille! Iso kiitos Kuortaneen Nesteelle eväistä sekä palkinnoista! Viikonlopun kilpailujen tulokset näkyvissä nexgolfin kilpailu- ja tapahtumakalenterissa.

Maanantaina 6.9. pelataan Rookie scramble, johon voivat osallistua kaikki vähän tai ei ollenkaan pelanneet/kilpailleet. Tarkoituksena on tutustuttaa ”kilpailujen maailmaan” ja todeta, että eivät ne kisat niin ihmeellisiä tapahtumia ole. Kilpailu pelataan yhteislähtönä klo 18:00 ja 9 reikäisenä.

Seuran syysmatka toteutetaan viikonloppuna 10.9.-12.9. Keski-Suomeen Himokselle & Muurameen.

Seniorien viimeinen seuraottelu tältä kaudelta pelataan Kuortaneella tiistaina 14.9. klo 16:30 alkaen. Vastassa Härmä Golf.

Seuran kauden päätöskilpailut pelataan lauantaina 25.9. klo 12:00 yhteislähtönä. Tapahtumassa palkitaan tämän vuoden seuranmestarit sekä muut huomionosoitukset kaudesta. Tervetuloa!

Seniorit viettävät kauden päätöstä lauantaina 2.10 klo 10:00 alkaen.

Keleistä riippuen on mahdollista, että kilpailuja ilmestyy vielä kilpailukalenteriin. Niistä tiedotetaan sitten lähempänä.

 

Nyt ei muuta kuin golfista nauttimaan vielä ennen kuin talvi alkaa tekemään tuloaan.

 

Terveisin Kuortane Golf