Kuortane Golf

Uusi vuosi 2021 käyntiin uusin panostuksin

 

Kuortane Golf investoi olosuhteiden kehittämiseen

Vuonna 2020 Kuortane Golfissa kierroksia pelattiin ennätysmäärä eli lähes 17 000 (vieraspelaajien määrä kasvoi yli 50 %). Kuortane Golf ry:hyn liittyi noin 100 uutta jäsentä ja jäsenmäärä kasvoi 780 jäseneen. Pelaajia Kuortaneella kävi 112 eri seurasta ympäri Suomea. Alkanut uusi vuosi 2021 on Kuortane Golfille muutosten vuosi. Kuortane Golf Oy on käynnistänyt useita kehityshankkeita ja investointeja, jotka tulevat parantamaan asiakkaidemme viihtyvyyttä, monipuolistavat tarjontaamme ja lisäävät itse pääasian eli golfin vetovoimaa.

 

Majoitus- ja ravintolaliiketoiminta on osa Kuortane Golf Oy:n liiketoimintaa. Majoitusrakennuksessa alkoi lokakuussa laaja sisätilojen saneeraus, joka valmistuu maaliskuun 2021 loppuun mennessä.  Samassa yhteydessä uusitaan hotellihuoneiden kalusteet ja tekstiilit sekä saneerataan saunatiloja. Yhtiö tulee panostamaan golf-majoitus-pakettien markkinointiin erityisesti kauempaa tuleville ryhmille ja perheille.

 

Klubitalon ulkoterassille ja sisätiloihin tullaan asentamaan huhtikuussa seinäjokelaisen SMedian toimittamana digitaaliset etäohjattavat näyttötaulut, jotka mahdollistavat ajantasaisen viestinnän pelaajille sekä tuovat medianäkyvyyttä yhteistyökumppaneillemme.  Lisäksi investoimme klubitalon kokoustilojen av-tekniikkaan, mikä tulee tehostamaan tilojen vuokraamista kokous- ja koulutuskäyttöön.

 

Kuortane Golf Oy on tehnyt sopimuksen Hankkija Oy:n kanssa japanilaisvalmisteisten Baroness leikkuukoneiden toimittamisesta.  Koko leikkuukalusto, yhteensä 7 konetta, uusitaan kerralla.  Koneet toimitetaan yhtiölle huhtikuun aikana.  Konehankinnan lisäksi Hankkijan kanssa tehtiin pitkäaikanen kumppanuussopimus huolto-, varaosa- ja markkinointitoiminnoista.  Baroness on ollut pitkään golf-kenttien leikkuukoneissa markkinajohtaja Aasiassa ja on voimakkaassa kasvussa myös Euroopassa.

 

Kuortaneen golfkentän suunnitellut Lassi Pekka Tilander vieraili syksyllä Kuortane Golfissa. Tilander on tehnyt suunnitelman kentän ja harjoitusalueen jatkokehittämiseksi. Kentän kehittämistoimenpiteisiin ryhdytään vaiheittain vuodesta 2021 alkaen.  Varsinaiset rakennustyöt, joissa painopisteenä on Par3-harjoitusalueen ja takaysin kehittäminen, tultaneen ajoittamaan useammalle vuodelle. Kentän jatkorakentaminen tullaan toteuttamaan pääosin pelikauden ulkopuolella. Suunnitelmissamme on myös lyöntikatoksen ja -studion rakentaminen range-alueelle. Muutosten läpivienti palvelee golfin kurssi- ja opetustoimintaa sekä tuo vaihtelua pelaamiseen.

 

Sami Tynjälä Kuortane Golf Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2021 alkaen

Kuortane Golf Oy:ssä on aloittanut tämän vuoden alusta (oto) toimitusjohtajana seinäjokelaislähtöinen liikuntatieteiden maisteri Sami Tynjälä.  Sami toimi Kuortane Golfissa caddiemasterina vuonna 2018 ja kaksi edellistä kautta hän on työskennellyt Muurame Golfissa. Pääasiallinen työ Samilla on Kuortaneen Urheiluopistolla.

 

Oikein hyvää ja onnekasta uutta vuotta 2021, nähdään klubilla!