Kuortane Golf

Uutiskirje Kuortane Golf – maaliskuu

Kenttää peittää vielä tässä vaiheessa mukava lumikerros, mutta hiljalleen kevät alkaa hiipiä myös Etelä-Pohjanmaalle. Kauteen valmistautuminen on aloitettu hyvissä ajoin ja ei mene kauaa, kun taas pelataan. Vuonna 2021 kenttä aukesi pelaajille 11 päivä huhtikuuta, mutta ennustuksien mukaan tänä vuonna odotetaan aikaisempaa kevättä.

UUTISET: 

Kuortane Golf valittiin Suomen viihtyisimmäksi golfkentäksi Golfpisteen kenttäranking tulokset julkaistiin tänään 22.2. jossa Kuortane Golf on yhdessä Santa Claus Golfin kanssa Suomen viihtyisin golfkenttä! Kategoriassa Suomen paras 9 reikäinen kenttä, Kuortane Golf sijoittuu viidenneksi. Kenttärankingissa Kuortane Golf nousee yhteensä 33 sijaa, sijoittuen sijalle 57. Tätä voidaan pitää erittäin kovana nousuna!Joka toinen vuosi tehtävässä kenttärankingissä vieraspelaajien antamien arvostelujen perusteella laitetaan järjestykseen Suomen golfkentät. Tänä vuonna mukana oli 146 kenttää ja vastaajia yli 7000. Arviointikriteereinä ovat mm. kenttä ja sen layout, pelattavuus ja kunto, ilmapiiri ja viihtyvyys, palvelut sekä hinta-laatusuhde.

 

Naisystävällisin golfyhteisö, Arja Sipronen -palkinto4.3. pidetyssä Suomen Golfliitto gaalassa Kuortane Golf voitti Naisystävällisin golfyhteisö, Arja Sipronen -palkinnon. Voittaja lasketaan Pelaaja Ensin -jäsenkyselyn naisten asiakaskokemuksen yhteistulosten perusteella. Vaikuttavia kategorioita ovat naisten yleinen asiakaskokemus, caddiemaster-palvelut, klubitalon siisteys, ravintolapalvelut sekä itsensä tervetulleeksi tunteminen.Kuortane Golf kiittää nöyrästi saamastaan tunnustuksesta!

 

Kuortane Golf ryVuonna 2021 seurassamme oli yhteensä 842 jäsentä elokuun lopulla tehdyssä jäsenrekisterin tarkistuksessa. Jäsenmaksujen laskut on lähetetty tammikuun 10 pv eteenpäin ja eräpäivä on ollut tammikuun viimeinen päivä eli 31.1.2022. Mikäli et ole saanut laskua joko sähköpostiisi tai postitse, ole yhteydessä sami.tynjala@kuortanegolf.fi Suosittelemme hoitamaan jäsenmaksut kuntoon hyvissä ajoin, jotta ne ovat valmiina kauden alussa.

Jäsenmaksut 2022:

Aikuinen: 80 € (uudet jäsenet 40 €)

Juniori: 40 € s.2001 tai myöhemmin (uudet jäsenet 20 €) * juniorien jäsenmaksu sisältää kausipelioikeuden

Kuortane Golf ry:n jäsenyys sisältää myös gogolf -jäsenyyden

 

Varmistathan, että yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi ovat ajantasalla Nexgolfissa.  

Sähköposti toimii pelaajan tunnuksena gogolfin verkkokauppaan. Mikäli sinulla on jo tili, jäsenyys aktivoituu automaattisesti. Mikäli sinulla ei ole tiliä, niin luo se nexgolfista löytyvällä sähköpostiosoitteella. Hole-in-one vakuutus tulee käydä aktivoimassa erikseen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUORTANE GOLF OY:N OSAKKAILLE

PelioikeusilmoitusPelioikeusilmoituksen kaudelle 2022 voit tehdä kirjautumalla nexgolfiin omilla tunnuksilla kohdassa < asetukset. Voit ilmoittaa pelioikeuden käyttäjäksi itsesi tai jonkun toisen. Samalla tavoin yritysosakkeen (B-sarja) omistajat voivat hallinnoida pelioikeuksien käyttäjiä nexgolfin omissa asetuksissa. Mikäli B-sarjan omistajana haluat vaihtaa yhden pelioikeuden lippuihin, ilmoita siitä erikseen. Mikäli tarvitset apua pelioikeus tai pelilippu asioissa, ota yhteys toimistolle (sami.tynjala@kuortanegolf.fi____________________________________________OSAKKAIDEN EDUT KAUDELLA 2022
  • Cardu osakaskortti (pelaa yli 20 kentällä kerran puoleen hintaan (-50% green feestä)  Cardukortin asennusohjeet alempana. 
  • KuGo Oy:n osakkaat pelaavat Ruuhikoski Golfissa hintaan 35 €
  • Osakkaan vieraana edullisemmat green feet (max 3 hlöä / ryhmä)
  • Lähtöaikojen varaus muita aiemmin
  • Vaihtopäivät (JGS & ÄG)
  • Edullisemmat palvelut: poletit, kilpailumaksut & golfautot
  • Osakkaiden peli-ilta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubiravintolaan valmistuu uusi keittiö

Olosuhteiden parantaminen on jatkunut myös viime vuodesta, sillä ennen vuoden vaihdetta Kuortane Golfin ravintolassa alkoi mittava keittiön saneeraus. Ravintolan upouusi keittiö valmistuu käyttöön maaliskuun aikana ja näin ollen palvelee alkavalla pelikaudella. Keittiössä työskentelytilaa on laajennettu sekä keittiölaitteita uusittu. PS. Jos et ole vielä huomannut niin Kuortane Golf etsii ravintolatyöntekijöitä/kokkeja alkavalle sesongille. Mikäli tunnistat itsesi tai tiedät hyviä tyyppejä, pyydä ottamaan ravintolapäällikkö Virpiin yhteyttä. Lisätietoja painamalla tästä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

 

20 -vuotta täyteen kentän avaamisestaKuortane Golf avattiin pelaajien käyttöön 12.7.2002, joten heinäkuussa vietetään Kuortane Golfin kentän avaamisen 20-vuotisjuhlapäivää. Kyseisenä päivänä on tarkoitus järjestää juhlakilpailu, josta lisää infoa on tulossa myöhemmin. Heinäkuussä 18.-25.7.2022 Kuortaneella vietetään Terwaviikkoa. Tervahaudalla on tarjolla erilaista ohjelmaa läpi viikon, tästäkin on tietoa tulossa myöhemmin Kuortaneen Kunnan sivuille.

 

 

 

 

 

Golfkurssit, lajikokeilut ja opetustoiminta
Kevään ja kesän golfkurssien aikataulut on julkaistu ja ne löytyvät kotisivuiltamme. Tarjolla on niin greencard -kursseja, taitoharjoittelua kuin yksityisopetusta. Yrityksille ja yksityisryhmilleon myös räätälöitävissä 1-2 h lajikokeiluja toiveiden mukaan. Voit katsoa lisää painamalla alla olevia linkkejä. 
Pasi Puttonenp. 040 5850505putsi.puttonen@gmail.com
Golfkurssien aikataulut 2022
Ilmoittautuminen kursseille 2022
Harjoitusillat 2022
Yksityisopetus 2022

 

Pelioikeushinnasto 2022Junioripelioikeus 150 € (*kugo ry:n juniorijäsenille jäsenmaksuun sisältyy pelioikeus)Opiskelijapelioikeus 225 € (*vain kuortane golf ry:n jäsenille – max 25 tänä vuonna täyttävät)Vuokrapelioikeus 550 € (ei osakas etuja)Osakkeenomistajien yhtiövastike 490 €Pelioikeusmaksut voit hoitaa liikunta- ja kulttuurieduilla (Eazybreak, Smartum, Edenred, Epassi) ja tarvittaessa kahdessa erässä. Jos olet kiinnostunut oman osakkeen hankinnasta tai pelioikeuden vuokraamisesta, niin lisätietoja antaa sami.tynjala@kuortanegolf.fi / p. 050 4026521

 

Ole meihin yhteydessä tai anna palautetta painamalla tästä

 

Oikein mukavaa kevään odotusta, kohta pelataan!