Kuortane Golf

Kuortane Golf Oy:n henkilöstöön muutoksia

Kuortane Golf Oy:n henkilöstöön muutoksia

Kuortane Golf Oy:n toimitusjohtaja Sami Tynjälä siirtyy 1.8. alkaen Kuortaneen urheiluopistolle hyvinvointi- ja yritysvalmennustehtäviin. Toimitusjohtajan tehtävät ottaa hoitaakseen ravintolapäällikkö Virpi Aho elokuun alusta alkaen.

”On ollut ilo ja kunnia toimia Kuortane Golfissa toimitusjohtajan tehtävissä reilun puolentoista vuoden ajan. Eteeni tuli tarjolle hieman yllättäenkin mielenkiintoinen työpesti Kuortaneen urheiluopistolta. Päätös ei ollut helppo, sillä olen viihtynyt erinomaisesti nykyisessä työssäni. Päätöstä puolsi kuitenkin kokonaisvaltainen ajatus tulevaisuudesta ja sen tuomista mahdollisuuksista. Urheilutaustani ja koulutukseni tulevat myös vastaamaan paremmin uuden työn haasteita.

 

Kuortane Golfissa puitteita ja palveluja on saatu kehitettyä eteenpäin etenkin majoitusremontin sekä ravintolan uuden keittiön myötä. Myös golfkentän hoitaminen ja laatu on ottanut harppauksia eteenpäin uuden leikkuukaluston saavuttua. Kuortane Golfissa vallitsee lämpöinen ilmapiiri, osaava henkilökunta sekä mukavat asiakkaat – näitä jää kaipaamaan. Minua tulee varmasti näkemään myös jatkossa niin klubilla kuin kentällä, vaikka työpiste siirtyy muutaman kilometrin päähän.

 

Kesä on vasta aluillaan, joten vielä nähdään golfin merkeissä ja myös myöhemmin. Kiitos kaikille yhteistyöstä jo tässä vaiheessa. Tervetuloa pelaamaan Suomen viihtyisimmälle golfkentälle ja nauttimaan ravintolan antimista.”

 

Terveisin

Sami