Kuortane Golf

Kapteenien kansliasta

Tervehdys kapteenien kansliasta

 

Golfkausi on hyvässä vauhdissa ja pari kuukautta olemme saaneet antaa Eskon sanoja lainataksemme  ”Titulle kyytiä”. Kurssit ovat olleet suosittuja ja uusia pelaajia saamme mukaan taas ison joukon. Pelinopeudet kentällä ovat olleet hyvällä tasolla – siitä kiitos kaikille.

Eilen perjantaina tuli meitä kaikkia koskettava ilmoitus. Mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos. Sami jättää toimarin hommat heinäkuun lopussa ja Virpistä saamme uuden päällikön golfyhteisöömme. Eli tässä kohtaa kiitämme Samia aktiivisesta panoksestaan KuGon hyväksi ja toivotamme Virpin tervetulleeksi joukkojen kärkeen.  

Kesän kilpailukausi alkaa olla kiihkeimmillään. Heinäkuulta löytyy varmaan jokaiselle jotakin. Huomioikaa varsinkin 12.7. pelattava ”Kentän 20-v juhlakilpailu”. Ladyt jatkaa Lakeuksilla pelaamistaan, seniorit viikkokisojaan & seuraottelujaan ja myös midien ohjelmaa löytyy KuGon sivuilta. Muutamia seikkoja painotamme kisapelaamisessa lähinnä ns varapallon osalta poikkeuksena kutosväylän keltainen tiiboksi. Varapalloa ei pidetä mukana vaan se on kärryssä/autossa etsittäessä raffista tai estealueelta ykköspalloa. Koko ryhmä osallistuu etsintään. Merkkari laskee myös pelaajan lyöntejä omiensa lisäksi. Jos kilpailussa havaitaan rikkeitä, niin merkkarin tai muun peliryhmässä tulee reklamoida rikkeestä välittömästi ja siitä annetaan asiaan kuuluva seuraamus.

Pelikelejä on jäljellä ainakin neljä kuukautta ja kautta voi jatkaa 1.-11.12. Espanjan Almerimarissa KuGon 20v-juhlapelimatkalla. Matkasta on tietoa KuGon uutisissa.

Oikein hyviä lyöntejä toivottavat kapteenit Sanna ja Reijo