Kuortane Golf

Lyöntistudio Kuortane Golfin jäsenille ja osakkaille

Tervehdys! 

Kuortane Golf ry:n jäsenillä ja Kuortane Golf Oy:n osakkailla on mahdollisuus päästä harjoittelemaan Kuortane Golfin omaan lyöntistudioon. Studio on rakennettu väliaikaisesti huoltohallin tiloihin. Studiota on suunniteltu pidettävän jäsenten/osakkaiden käytössä noin kahdeksan (8) viikon ajan – tällä tietoa perjantaihin 11.3. asti. Kiitos Kuortaneen kunnalle avustuksesta toteuttaa talviharjoittelutila omalle jäsenistölle.

Tilasta löytyy kannettava Garmin Approach R10 lyöntianalysaattori, mikä antaa riittävän hyvää dataa tavallisen pelaajan talviharjoitteluun. Lue lisätietoja Garminin omilta sivuilta: https://www.garmin.com/fi-FI/p/695391#specs

Harjoitteluun ja pelaamiseen on käytettävissä kaksi sovellusta: 1. Home Tee Hero, jolla on pelattavissa jopa 42 000 kenttää (pelattavissa myös Kuortane Golf). Grafiikka on yksinkertaista ja selkeää sekä käyttäminen on helppokäyttöistä. Home Tee Herolla pelatessa varsinkin puumailoilla ohjelman antama lyöntipituus on jonkin verran todellista pienempi. Rautamailolla pituudet ovat hieman lähempänä todellisuutta. Epäonnistuneesta lyönnistä ohjelma rankaisee todellisuutta huomattavasti kovemmalla kädellä. Pelaajia mahtuu neljä kerralla.

2. E6 Connect -sovelluksen grafiikka on huomattavasti Home Tee Hero-sovellusta yksityiskohtaisempi ja ohjelma näyttäisi antavan lyönneille myös hyvin todellisuutta vastaavat tulokset. E6 Connectissa on käytettävissä harjoituslyöntialue sekä viisi erilaista kenttää. Enintään kahdeksan pelaajaa voi osallistua samalla kertaa harjoitteluun tai pelikierrokseen

 

Varaaminen ja ohjeistus:

Varaus tilaan tehdään normaalisti nexgolfin kautta omilla jäsentunnuksilla (kenttä < lyöntistudio). Varaus on aina 1 tunti alkaen tasatuntina ja loppuen 5 minuuttia ennen. Tilan voi varata maksimissaan 3 tunniksi / päivä. Alkuvaiheessa kulkukoodin tilaan saat viestillä tai soittamalla 050 4026521 (Sami). Tilasta löytyvät tarvittavat käyttöohjeet ja säännöt < lue myös tästä klikkaamalla. Huomioi turvallisuus, liikkuminen ainoastaan tilassa. Erityisesti pitkät henkilöt, kokeilkaa ensiksi harjoitussvingejä ilman palloa tarkistaen, ettei maila osu mihinkään. Tilassa omalla vastuulla.

Tiivistettynä:

  1. napsauta videotykki päälle < käynnistyspainike ympyröity
  2. käynnistä garmin r10 laitteen takaa ja aseta se sille kuuluvalle paikalle (piirretty kolme ympyrää)
  3. Avaa tablet ja käynnistä ENSIKSI GARMING GOLF, jotta laite muodostaa yhteyden tablettiin (sitten E6-connect)
  4. Aloita pelaaminen tai harjoittelu. < lyöminen sille osoitetulta alueelta (”musta laatikko”)
  5. Lopetettuasi: siivoa jälkesi, sammuta valot, laita ovet lukkoon.

Tilasta löytyvät talon puolesta pallot ja muovitiit. (PUISET TIKUT KIELLETTY – voivat hajottaa kankaan). Omia puhtaita palloja voi tietenkin käyttää.

Hinnoittelu:

  • 18v tai alle jäsen (v. 2004 syntyneet tai nuoremmat) – veloituksetta
  • Osakas 5 € / tunti
  • Jäsen 10 € / tunti
    • Varaukset laskutetaan maaliskuussa varauksen tehneeltä sähköpostitse. Tarkista sähköpostisi nexgolfin omista tiedoista ja päivitä tarvittaessa.

 

Lisätietoja Samilta: 050 4026521 / sami.tynjala@kuortanegolf.fi < Myös käyttökoulutusta ja opastusta on järjestettävissä, jos tarve vaatii. Sovitaan etukäteen aika.

 

Tervetuloa testaamaan!